Пройшов відкритий чемпіонат міста з настільного тенісу

Новости Никополя

27 лютого в спортивному залі для настільного тенісу НДЮСШ «Трубник» за адресою вул. Гагаріна, 54а пройшов відкритий чемпіонат міста Нікополя з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2006 р.н. і молодше, в яких прийняли участь близько 30 спортсменів. Змагання проходили в в цікавій спортивній боротьбі і супроводжувалися об’єктивним суддівством і хорошим настроєм. Серед дівчат перше місце завоювала Дерлюк Анна, срібло виборола Литовченко Анастасія, бронзовим призером стала Дубініна Анастасія.

Чемпіоном в особистому заліку серед юнаків став Дерлюк Антон, друге місце зайняв Голубков Ярослав, на третю сходинку п’єдесталу піднявся Жованик Олександр. В парному жіночому розряді місця роподілилися наступним чином: чемпіонами змагань стали Литовченко Анастасія і Дубініна Анастасія, срібні медалі вибороли Дерлюк Анна та Пугач Анастасія, третє місце завоювали Берсон Єва та Скитяшина Єва. Серед юнаків в парному чоловічому розряді на найвищу сходинку п’єдесталу піднялися Дерлюк Антон і Жованик Олександр, срібними призерами стали Голубков Ярослав і Староконь Олександр, третє місце завоювали Варга Микита та Гребенюк Ярослав.

В змішаному парному розряді чемпіонами стали Дерлюк Антон і Дерлюк Анна, друге місце зайняли Голубков Ярослав і Литовченко Анастасія, брозові медалі завоювали Жованик Олександр і Дубініна Анастасія. Всі переможці та призери були нагороджені грамотами і медалями. Відповідно до умов карантинних заходів чемпіонат проходив без присутності вболівальників і безумовно з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, які рекомендуються зараз МОЗ України для проведення спортивних змагань. Вітаємо наших вихованців і їх тренерів-викладачів Світлану Братік, Вадима Шевченко та Надію Брус з успішним виступом!

 

Інформація взята із сторінки Светлани Драч у facebook

 

Раніше ми повідомляли: Нікопольські боксери повернулись з 6 золотими медалями

Нікопольські вільні борці повернулись з чемпіонату з перемогами

На Всеукраїнському турнірі з дзюдо юнні нікопольці здобули золоті медалі

 

 

Оставьте комментарий первым on "Пройшов відкритий чемпіонат міста з настільного тенісу"

Оставьте комментарий