У ПОКРОВІ ТЕСТУВАЛИ КОМУНАЛЬНУ ПІДМІТАЛЬНУ МАШИНУ ФІРМИ KÄRCHER

Новости Никополя

Одним із факторів, який прямо впливає на рівень чистоти і благоустрою міста — є наявність сучасної комунальної техніки. За останні роки Покров довів ефективність цієї стратегії. Так, в арсеналі наших комунальних підприємств добре проявили себе міні-навантажувачі “Bobcat”, а також комбіновані вакуумно-підмітальні машини на базі автомобіля FORD, обладнані змінними модулями CEKSAN і TDI MUHENDISLIK.

Все це вивело роботи з прибирання міста на новий рівень, дозволило збільшити швидкість їх виконання та зменшити навантаження на людей.

Сьогодні керівництво міста продовжує працювати в цьому напрямку. Вчора у Покрові пройшло тестування  комунальної підмітальної машини Kärcher МС 130.

Представники фірми  Kärcher в Україні привезли до нашого міста даний зразок своєї продукції, аби продемонструвати його можливості та функціонал. Компанія Kärcher  вважається світовим лідером на ринку апаратів високого тиску. За словами  фахівців, презентоване обладнання має широкий функціонал, який найкраще підходить для прибирання пішохідних зон, парків і тротуарів. Машина є мобільною, економічною, може використовувати широкий спектр змінного обладнання.

Роботу підмітальної машини Kärcher МС 130 могли оцінити наші комунальники. Для тестування обладнання було здійснено прибирання ділянки скверу поблизу площі ім. Івана Сірка. Машина показала свої можливості з прибирання пішохідних зон від бруду і пилу, миття об’єктів, прибирання сміття з урн та маневровість. Комунальники мали змогу задати фахівцям компанії Kärcher  питання, дізнатися про специфіку обладнання та попрацювати на ньому.

Прес-служба міського голови.

 

Ранее мы сообщали: В Никополе женщина под действием таблеток напала на врачей «скорой»

Ограбление, изнасилование, убийство и поджег – подробности сегодняшней трагедии

Бросаются на все, что движется: в Никопольском районе от зимней спячки проснулись агрессивные змеи

В Никополе мужчина скончался, переходя дорогу

Оставьте комментарий первым on "У ПОКРОВІ ТЕСТУВАЛИ КОМУНАЛЬНУ ПІДМІТАЛЬНУ МАШИНУ ФІРМИ KÄRCHER"

Оставьте комментарий