Доба в ООС: 20 обстрілів, загинув боєць ЗСУ

Новости Никополя

Українські позиції ворог обстрілював з мінометів, гранатометів, кулеметів, протитанкового ракетного комплексу.

На Донбасі в районі проведення Операції об’єднаних сил за минулу добу, 22 квітня, було зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню з боку сепаратистів. Про це повідомляє в ранковому зведенні штаб ООС.

«Зокрема, неподалік селищ Південний і Зайцеве російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го і 120-го калібрів, а біля Красногорівки — ще і зі станкових протитанкових гранатометів. Недалеко від Шумів ворог зробив обстріл з протитанкового ракетного комплексу і мінометів 120-го калібру», — йдеться в повідомленні.

Біля Пісків, Золотого-4, Павлополя і Водяного сепаратисти обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У передмісті Майорського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

У результаті обстрілу один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення, несумісне з життям.

У районі населених пунктів Кримське і Шуми були зафіксовано два прольоти ворожих БПЛА Орлан-10 з перетином лінії розмежування. БПЛА противника були придушені засобами РЕБ.

Станом на 7:00, 23 квітня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Так, біля Новоселівки противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Авдіївки з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

 

Ранее мы сообщали: У результаті спецоперації викрито масштабну мережу виготовлення та збуту амфетаміну

Ограбление, изнасилование, убийство и поджег – подробности сегодняшней трагедии

Полиция в центе города стреляла по Мерседесу

Оставьте комментарий первым on "Доба в ООС: 20 обстрілів, загинув боєць ЗСУ"

Оставьте комментарий