Жорстоке вбивство жінки: поліцейські затримали 28-річного чоловіка

Новости Никополя

Під час конфлікту зловмисник наніс смертельне ножове поранення потерпілій, та аби приховати злочин, кинув її тіло у колодязь.

30 червня о 13:48 до поліції звернувся 53-річний житель одного із селищ Кам’янського району, який повідомив про те, що у колодязі виявив втопленою свою співмешканку.

Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що на території домоволодіння розташований колодязь з водою глибиною близько 20 м, на дні якого виявили тіло 51-річної жінки. Працівниками ДСНС з колодязя було підняте тіло потерпілої на верх та в ході огляду поліцейські виявили у померлої ножове поранення грудної клітини.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці відділення поліції № 3 Кам’янського районного управління поліції затримали підозрюваного у злочині чоловіка. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, 20 червня о 17:15 під час вживання алкогольних напоїв між господарем домоволодіння та його гостем виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс йому кулаком декілька ударів в області голови. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік втратив свідомість.  Після чого злодій взяв кухонний ніж та вдарив ним у груди потерпілу. Від отриманих травм жінка померла на місці. Аби приховати злочин чоловік кинув тіло потерпілої в колодязь.

 

Ранее мы сообщали: Налоговики пригрозили украинцам штрафами за получение денег «на карту»

Продавцов на OLX продолжают разводить мошенники

С 1 июля меняют прожиточный минимум: украинцам рассказали, что будет с пенсиями

Оставьте комментарий первым on "Жорстоке вбивство жінки: поліцейські затримали 28-річного чоловіка"

Оставьте комментарий