Депутати пропонують штрафувати українців за пропаганду гомосексуальності, трансгендеризму та педофілії

Новости Никополя

Законопроєкт передбачає накладення штрафів від 17 тисяч гривень. На думку авторів, розмови про одностатеві шлюби, гормональну терапію та ЛГБТІ-символіку несуть загрозу нацбезпеці України.

Законопроєкт №6327 “Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за пропаганду відхилень від конституційних норм сім’ї, дитинства, материнства і батьківства” зареєстрували 19 листопада 2021 року за поданням народних депутатів Георгія Мазурашу, Анатолія Драбовського, Сергія Кузьміних й Артема Культенка від “Слуги народу” та Віктора М’ялика від групи “За майбутнє”.

У цьому законопроєкті автори пропонують доповнити Кодекс України про адміністративні правопорушення статтею 1802 під назвою “Пропаганда педофілії, гомосексуалізму та трансгендеризму”.

За пропаганду статтею передбачається накладення штрафу розміром 17 тисяч гривень для фізичних осіб, і 51 тисяча гривень — для юридичних. За повторне вчинення правопорушення протягом року після накладення адміністративного стягнення, для фізичних осіб передбачено штраф розміром 51 тисяча гривень, а для юридичних — 85 тисяч гривегнь.

Також ці депутати зареєстрували ще два пов’язаних із темою законопроєкти: №6325 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення у відповідність до Конституції норм про охорону сім’ї, дитинства, материнства і батьківства”.

А також №6326 “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо недопущення витрачання бюджетних коштів на пропаганду педофілії, гомосексуалізму та трансгендеризму”.

На думку народних обранців, пропаганда педофілії, гомосексуальності та трансгендеризму складає реальну загрозу національній безпеці України. У пояснювальній записці до законопроєкту №6326 вони написали, що такого роду дії “призводять до епідемії ВІЛ/СНІД, незворотного каліцтва людей (“трансгендерний перехід”), порушення права на свободу слова і віросповідання, порушення права на свободу наукових досліджень, руйнації інституту сім’ї, демографічної кризи, унеможливлюють виховання дітей в конституційному руслі, чим порушуються права дітей та їхніх батьків”.

У законопроєкті автори наводять визначення педофілії, як стосунків сексуального характеру між повнолітньою та особою, що не досягла 16-річного віку. До пропаганди педофілії вони віднесли такі дії:

  • публічне визнання педофілії одним із варіантів норми або її реклама у ЗМІ;
  • публічне заперечення наявності негативних наслідків для дітей, які постраждали від педофілії, або визнання, що за наявності добровільної згоди дитини педофілія не є шкідливою;
  • виготовлення, розповсюдження, демонстрація фільмів чи інших відеоматеріалів (зокрема, мультфільмів), що містять стосунки сексуального характеру між повнолітньою особою та особою, що не досягла 16-річного віку.

Гомосексуальністю автори називають стосунки сексуального характеру між особами однієї статі. Під пропагандою вони мають на увазі:

  • виготовлення та/або поширення, а також публічне використання продукції, що містить ЛГБТ-символіку;
  • публічний заклик чи реклама участі в стосунках сексуального характеру між особами однієї статі;
  • визнання таких стосунків одним із варіантів норми або заперечення підвищеного ризику гомосексуалістів заразитися ВІЛ;
  • публічну демонстрацію стосунків сексуального характеру між особами однієї статі або виготовлення, розповсюдження, демонстрацію фільмів чи інших відеоматеріалів (зокрема, мультфільмів), що містять стосунки сексуального характеру між особами однієї статі.

Трансгендеризм у розумінні народних депутатів від “Слуги народу” та “За майбутнє” полягає у невідповідній самоідентифікації особи до своєї біологічної статі. Під пропагандою трансгендеризму вони розуміють:

  • рекламу гормональної терапії чи хірургічної операції зі зміни статі або заклики до використання такої продукції чи послуг;
  • публічне визнання трансгендеризму одним із варіантів норми або його реклама.

 

Ранее мы сообщали: 7000 гривен за вакцинацию: появился новый вид мошенничества

За вчинення замаху на вбивство у Нікополі судитимуть 31-річного чоловіка

Как будут по-новому считать расход газа, и что будет с нынешними газовыми счетчиками

Оставьте комментарий первым on "Депутати пропонують штрафувати українців за пропаганду гомосексуальності, трансгендеризму та педофілії"

Оставьте комментарий