В Нікополі затримали водія зі зброєю та наркотиками

Новости Никополя

Під час огляду поліцейські виявили в автомобілі пістолет з двома магазинами та набоями, а також сліп-пакети із кристалічною речовиною.  

Подія сталася 28 листопада приблизно о 00.20  на проїжджій частині по вул. Сагайдачного в місті Нікополі. Водій автомобіля помітив патрульний автомобіль, після чого збільшив швидкість і почав тікати від поліцейських.

Правоохоронці наздогнали та зупинили транспортний засіб. Під час огляду, між сидіннями автівки вони виявили зброю, а в особистих речах водія — 13 сліп пакетів із наркотичною речовиною.  Все вилучене направили на експертизу. Після отримання результатів дослідження вирішуватиметься питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру.

Правопорушником виявився 34-річний місцевий житель, раніше неодноразово засуджений за аналогічні злочини.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

 

Ранее мы сообщали: 7000 гривен за вакцинацию: появился новый вид мошенничества

За вчинення замаху на вбивство у Нікополі судитимуть 31-річного чоловіка

Как будут по-новому считать расход газа, и что будет с нынешними газовыми счетчиками

Оставьте комментарий первым on "В Нікополі затримали водія зі зброєю та наркотиками"

Оставьте комментарий