Поліція Нікопольського району розпочала 8 кримінальних проваджень за фактами підробки та використання COVID-сертифікатів

Новости Никополя
З них шість кримінальних проваджень за статтею 358 Кримінального кодексу України направлені до суду.
З 18 жовтня, з початку дії карантинних обмежень, мобільні групи поліції перевіряють об’єкти та заклади, розташовані на території Нікопольського району.
За цей час вони виявили 8 фактів підробки та використання фальшивих сертифікатів про вакцинацію, розпочали досудові розслідування. На сьогодні шість провадження з обвинувальними актами скеровані на розгляд до суду.
Також поліцейські склали 459 адмінпротоколи за фактами порушень карантинних обмежень. З них у Нікополі – 212, у Томаківці — 50, у Марганці -125, у Покрові — 63.
За недотримання карантинних вимог перевізниками, власниками кафе та іншими юридичними та фізичними особами складено 277 адмінпротокол за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), які будуть направлені до суду. За перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту винесено 181 постанову.
Поліція продовжує контролювати дотримання карантинних норм у Нікополі та районі.

Оставьте комментарий первым on "Поліція Нікопольського району розпочала 8 кримінальних проваджень за фактами підробки та використання COVID-сертифікатів"

Оставьте комментарий