У Нікополі побільшало безпритульних тварин (відео)

Новости Никополя

Друга домівка для врятованих собак – так називають Нікопольський притулок для тварин «Шанс на життя». За роки існування від голодної смерті  керівниця Олена Вошун та волонтери врятували сотні чотирилапих друзів. Останнім часом все більше собак залишається без домівки. Господарі, яким вони служили їх просто викидають, тікаючи від війни. Бродячих, хворих та голодних песиків волонтери доставляють до притулку. За кошти, які збирають небайдужі люди, їх лікують і утримують.

Загалом в притулку зараз більше 300 сотень собак, майже всі вони без породи,  багато з яких вже прооперовані та старенькі. Ось пані Ірина з притулку взяла вже другу собаку, яка стане вірним другом її родині.

Гарною новиною поділилася з нами власниця притулку. Завдяки волонтерам, небайдужі жителі Канади, допомогли з будівництвом майданчика для вигулу тварин. Вже зовсім скоро, вони можуть вийти зі своїх вольєрів та гуляти в спеціально облаштованому місці.

Притулок «Шанс на життя» має свою сторінку у Facebook, де є інформація про тварин та їх фото. Усі небайдужі можуть поширити інформацію про собак, які потребують родини, або ж самим подумати про можливість взяти під опіку когось із них.

Оставьте комментарий первым on "У Нікополі побільшало безпритульних тварин (відео)"

Оставьте комментарий