За вчинення замаху на вбивство у Нікополі судитимуть 31-річного чоловіка

Новости Никополя

Нападник здійснив постріл у голову потерпілому і втік. В ході проведення поліцейської спецоперації його затримали у Запоріжжі.

Нагадаємо, замах на умисне вбивство стався 21 січня у Нікополі. Потерпілого 44-річного місцевого мешканця з кульовими пораненнями доставили до Нікопольської лікарні. Провівши комплекс оперативних заходів поліцейські встановили особу стрілка. Ним виявився 31-річний місцевий житель.

Як стало відомо в ході слідства, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини – скоєння дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками, незаконного зберігання зброї.

Досудовим слідством доведена його причетність до злочину та 27 січня за погодженням із прокуратурою йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України та оголосили у розшук. 16 вересня в ході спецоперації оперативники Нікопольського районного управління поліції за силової підтримки полку поліції особливого призначення затримали підозрюваного. Під час затримання у чоловіка вилучили пістолет Макарова і сім набоїв до нього, які направили на проведення експертизи.

Наразі досудове розслідування закінчено, справу із обвинувальним актом скеровано до суду.

Оставьте комментарий первым on "За вчинення замаху на вбивство у Нікополі судитимуть 31-річного чоловіка"

Оставьте комментарий