В наслідок нічних обстрілі в Нікополі є загиблі та постраждалі, пошкоджені інфраструктурні об’єкти та житлові будинки

Новости Никополя

Про це повідомляють посадові особи області та міста.

  • Голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко:
  • Двічі обстріляли з РСЗВ Нікополь. Випущено до 100 снарядів. Попередньо, 1 особа загинула, 1 поранена. Пошкоджено 11 приватних будинків. Є пориви газоводу та водоводу. Зруйновано залізничну колію. Коли можна буде відновити рух, поки що не зрозуміло.

 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:

  • Окупанти вдарили по житловому сектору: одна жінка загинула, один чоловік дістав ушкодження. Внаслідок обстрілу загорілися дві автівки та господарча споруда, наразі вогонь ліквідовано. Всього ж внаслідок обстрілів пошкоджено одинадцять приватних будинків, декілька гаражів, газопроводи низького тиску та водопроводи.

 

Нікопольський міський голова Олександр Саюк:

  • За ніч в нас 2 обстріли. Ворог випустив по місту до 100 снарядів. Попередньо одна людина загинула, одна дістала поранення. В наслідок маємо 19 пошкоджених приватних будинків, один зруйновано. Є пориви комунікацій (води, газу). Також пошкоджено залізничну колію.

Продовжуємо займатися усуненням наслідків обстрілів. Тим мешканцям у кого пошкоджено будівлі ми допоможемо. Зверніться, будь ласка, за телефонами:

0800 504 105 — цілодобово

056 669 60 61 (з 8.00 до 20.00)

056 669 60 64 (з 8.00 до 20.00)

Оставьте комментарий первым on "В наслідок нічних обстрілі в Нікополі є загиблі та постраждалі, пошкоджені інфраструктурні об’єкти та житлові будинки"

Оставьте комментарий