Терміновий збір коштів на операцію хлопчику з Борисівки (відео)

Новости Никополя

Друзі, на нашу з вами допомогу чекає веселий 6-річний хлопчик з с. Борисівка, він потребує операції на хребті, яка коштує 200 тис. грн. Філіп 8-ма дитина у багатодітній родині Марини Белекчі. До року хлопчик розвивався як і всі діти, але потім, мати почала помічати деформацію хребта, горб виростав все більшим. Познайомившись з волонтерами з Нікополю, родина наважилися на проведення операції. Її вартість майже 200 тис грн. Якщо удасться зібрати цю суму, робитимуть операцію у Міжнародному центрі нейрохірургії вже в травні місяці. Оперувати Філіпа  в Києві спільно з українськими, візьмуться американські лікарі, ризик операції складає 50%, адже невідомо як поведеться організм дитини.

6 річний хлопчик не відвідує дитсадок, зате вільно рахує і знає всі марки автомобілів.

Мама хлопчика благає усіх про допомогу, вірить що її син після операції стане як і всі дітки, і зможе піти у вересні в 1 клас.

Реквізити про термінову допомогу Філіпу

Приват банк — 5168757427193422

Банк Аваль — 4149511010018273

Мати — Марина БЕЛЕКЧИ

Допоможіть, адже до травня залишилося дуже мало часу.

Ранее мы сообщали: Когда отремонтируют дороги? Что делать с вечным озером на ул. Станиславского? «Мотодор» отменяет рейсы. В Никополе «накрыли» преступную группировку. Ребенок ждёт нашей помощи на операцию.

Оставьте комментарий первым on "Терміновий збір коштів на операцію хлопчику з Борисівки (відео)"

Оставьте комментарий