Ревнощі закінчилися кровавою різаниною

Новости Никополя

Через ревнощі між двома чоловіками виникла бійка, під час якої  господар квартири завдав три удари ножем.

21 серпня до поліції від лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що з ножовими пораненнями до лікарні доставлено 40-річного чоловіка.

В результаті слідчих дій поліцейські встановили, що цього дня ввечері потерпілий разом з дружиною перебував у гостях. Під час вживання алкоголю між ним та власником квартири виник конфлікт та бійка. В результаті господар квартири завдав гостю три удари ножем. Поранений звернувся за медичною допомогою, а нападник забарикадувався у помешканні. Поліцейські зламали двері та  затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України.

 

22  серпня слідчим за узгодженням із прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного  заходу. Досудове розслідування  триває.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП

 

Ранее мы сообщали: Вожатого-педофила суд отпустил на поруки депутату

Сим-карта по паспорту: в Раду внесли новый законопроект

Экс-руководитель полиции Днепропетровщины умер во время отдыха в Турции

Оставьте комментарий первым on "Ревнощі закінчилися кровавою різаниною"

Оставьте комментарий