Monobank запускає нову послугу “купуй зараз — плати потім“

Новости Никополя

У monobank повідомили про запуск нової корисної послуги, яка стане гігантським кроком у бік більш сучасного та високотехнологічного обслуговування клієнтів. Клієнтам буде надана можливість за лічені хвилини зробити попереднє замовлення і отримати розстрочку.

 

Співзасновник першого мобільного банку в Україні monobank Олег Горохівський розповів, що власники бізнесу отримають можливість попереднього замовлення на послуги еквайрингу, а вже в жовтні 2021 року ці фірми отримають онлайн-термінали.

 

«Коли ми запускали monobank, ми хотіли, щоб клієнти не відмовлялися від своїх старих, звичних банків, а просто спробували нашу карту як другу або третю і потім вирішили, яка карта повинна бути верхньою в гаманці. Зараз ми вирішили виконати те ж саме з еквайрингом», — пояснив Гороховський.

 

Оплата при цьому буде проводитися шляхом наведення на QR, такий код можна присвоїть кожному товару в онлайн-або офлайн магазині. Більш того, за словами банкіра, незабаром monobank анонсує запуск сервісу «buy now pay later» (купуй зараз — плати потім).

 

В рамках послуги можна буде розділити суму покупки на чотири рівних платежу, тобто, взяти товар у розстрочку на чотири місяці, або оплатити на тридцятий день. Ніяких документів додатково оформляти не доведеться.

 

Ранее мы сообщали: О ремонте дорог, работе полицейских и спасателей, новом арт-объекте и памятном турнире по футболу (видео)

Ремонт трассы на Днепр, ремонт дорог частного сектора, проблемы с вывозом мусора, благотворительные сборы (видео)

Нескошенная амброзия, первое сентября, алея зонтиков, помощь ребенку и модные тенденции осени (видео)

Оставьте комментарий первым on "Monobank запускає нову послугу “купуй зараз — плати потім“"

Оставьте комментарий