Жителі Дніпропетровської області можуть заплатити за спожитий газ не виходячи з дому

Новости Никополя

Поширення коронавірусної інфекції суттєво змінило ставлення жителів Дніпропетровщини до онлайн сервісів. За їх допомогою можна передати показання лічильників, сплатити за спожитий ресурс, дізнатися про акції, роздрукувати платіжки і при цьому не відвідувати банки або інші організації.

«Платити за газ з дому, уникаючи багатолюдних місць – це реальність. Адже у ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» підтримують роботу мережі сучасних онлайн сервісів та Контакт-центру.

Споживачі можуть самостійно обирати комфортний та зрозумілий формат взаємодії з нами: Особистий кабінет, Мобільний додаток 104 Mobile light для iOS та Android, Viber-Bot 7104ua. При цьому, будьте впевнені, що ваші звернення та надана інформація не залишаться без уваги спеціалістів», — зазначила директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Юлія Кузьменко.

Освоювати онлайн сервіси потрібно для того, щоб:

• економити власний час і не стояти у чергах;
• уникати ризиків зараження COVID-19;
• здійснювати платежі у зручний час.

Сучасні технології швидше за все опановують молоді люди, тому у ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» закликають їх навчити старше покоління використовувати гаджети з максимальною користю.

Окрім того, кожен клієнт може прикріпити у власному телефоні декілька особових рахунків: свій, тата чи мами, дідуся чи бабусі. Відповідно, споживачам знадобиться лише кілька хвилин, щоб сплатити кошти за себе і своїх близьких.

Ранее мы сообщали: Как сменить поставщика газа: пошаговая инструкция

Оставьте комментарий первым on "Жителі Дніпропетровської області можуть заплатити за спожитий газ не виходячи з дому"

Оставьте комментарий