Права для водіїв на “автоматі“: МВС розповіло подробиці

Новости Никополя

Позначку про здачу іспиту на машині з автоматичною коробкою передач у вигляді коду «78» почнуть ставити в водійських посвідченнях через три місяці. Про це повідомила прес-служба Головного сервісного центру МВС.

 

У повідомленні також сказано, що зміни в порядку допуску громадян до керування автомобілями, передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 № 1007, не торкнуться українців, які вже отримали водійські права.

 

Нагадаємо, що в Україні незабаром в водійських посвідченнях з’являться нові позначки. Наприклад, якщо людина складала іспит на автомобілі з автоматичною коробкою передач, то їй буде дозволено їздити тільки на транспортних засобах з «автоматом».

Крім цього, на правах будуть ставити і інші коди, що позначають: обмеження з медичних причин (окуляри, слухові апарати, протези кінцівок), пристосування автомобіля (модифікована трансмісія, пристосована педаль зчеплення, модифіковані гальмівні системи), управління тільки в денні години, без пасажирів , в межах міста/регіону.

 

В Никополе мужчина ограбил ломбард с помощь зажигалки

Днепропетровская область перешла в «оранжевую» зону

Оставьте комментарий первым on "Права для водіїв на “автоматі“: МВС розповіло подробиці"

Оставьте комментарий