У Нікопольському районі поліція проводить рейди на дотримання норм карантину

Новости Никополя
Поліція спільно з Держспоживслужбою продовжують перевірки карантинних обмежень суб’єктами господарювання та громадянами.
Під час заходів мобільні групи перевіряють транспортні засоби, торгові та розважальні заклади, кафе та ресторани.
Так, починаючи з 18 жовтня правоохоронці склали 210 адміністративних матеріалів за ст. 44-3 КУпАП. Зокрема у Нікополі — 102 , у Томаківці- 22,у Марганці -52, в Покрові — 34.
За недотримання карантинних вимог перевізниками, власниками кафе та іншими юридичними та фізичними особами всього складено 111 адмінпротоколів за ч. 1 ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), які будуть направлені до суду.
З них 48 — у Нікополі, 16- по Томаківці, 38 — по Марганцю та 9 по Покрову.
Всього притягнуто до адміністративної відповідальності за знаходження без масок в громадському місці 99 правопорушників, зокрема 54 – у Нікополі, шість у Томаківці , 14 в Марганці, 25 – у Покрові.
Поліцейські закликають громадян із порозумінням ставитися до профілактичних заходів, і не допускати порушень карантинних обмежень.
Правоохоронці звертають увагу, що відносно порушників, які ігноруватимуть вимоги безпеки, складатимуть адміністративні протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні порушення.

Оставьте комментарий первым on "У Нікопольському районі поліція проводить рейди на дотримання норм карантину"

Оставьте комментарий