У Нікопольському районі в автобусі поліцейські виявили пасажирку з підробленим COVID-сертифікатом

Новости Никополя

Жінка самостійно виготовила документ про вакцинацію та роздрукувала його на кольоровому принтері.

Правопорушення викрили 12 листопада на автостанції у селищі Томаківка співробітники відділення поліції № 3 Нікопольського РУП. Під час перевірки COVID-сертифікатів у пасажирів автобусів міжобласного сполучення жінка надала правоохоронцям документ з явними ознаками підробки. Як з’ясувалося в ході досудового розслідування, 25-річна жінка за допомогою комп’ютерної техніки та програмного забезпечення власноруч виготовила свідоцтво про вакцинацію від коронавірусної хвороби COVID-19 та на домашньому принтері роздрукувала його.

 

16 листопада слідчим за погодженням із окружною прокуратурою жительці Нікопольського району  оголосили про підозру за ч. 1 ч. 4. ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді  штрафу  до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП

Ранее мы сообщали: В Украине будут делать техосмотр прямо на дороге: какой транспорт будут проверять

Никаких фото с дикими животными и запрет на жестокую дрессуру: в Украине вступил в силу зоозащитный закон

В Дії появятся новые услуги

Оставьте комментарий первым on "У Нікопольському районі в автобусі поліцейські виявили пасажирку з підробленим COVID-сертифікатом"

Оставьте комментарий