Як працює в Нікополі КП «МАД-1». День другий (відео)

Новости Никополя

Ми продовжуємо вас знайомити з роботою комунального підприємства «Міськавтодор-1», на виконання робіт якого з міського бюджету виділяються чималі кошти.

За графіком у комунальників роботи по благоустрою міста, розчищення ливнівки, встановлення дорожніх знаків та інше.

17 грудня. Незважаючи на  дощову погоду, працівники Автодору розчищають територію Нікополя від старого листя його вигрібають та вивозять. Щоправда, частково, вивезли комунальники купи листя по вулиці Херсонській.

Паралельно з цим, працівники Автодору працюють по маршрутам прибирання зупинок та дитячих майданчиків.

Згідно графіку, працювати мали б і на вулиці Патріотів України, — розчищати ливнівку. Сьогодні, які і вчора, до неї руки комунальників так і не дійшли. Ливнівка в бруді та листі.

Ще одну гарну справу зробили наприкінці тижня —  встановили знаки «Головна дорога» по вулиці Станіславського. Беззаперечно, знаки там повинні стояти, втім, потрібно ще брати до уваги те, один із них був встановлений біля гаражу, чим перешкодив заїзд його власнику.

Станіслав Іванович говорить, що знаки встановлені з порушеннями, які свідчать про корупцію та відмивання бюджетних коштів. До того ж декілька знаків на цій вулиці не встановлені належним чином, а закріплені на електричних опорах опорах, що також є грубим порушенням.

Тож як бачимо, наше журналістське розслідування допомагає комунальникам працювати ще продуктивніше, заради комфортного життя мешканців.

Раніше ми повідомляли: Як працює в Нікополі КП «МАД-1». День перший (відео)

Оставьте комментарий первым on "Як працює в Нікополі КП «МАД-1». День другий (відео)"

Оставьте комментарий