Сюжет нашої знімальної групи про сьогоднішній «прильот» у Покров (відео)

Новости Никополя

Зранку 5 липня мешканців Нікопольщини, зокрема міста Покров, сколихнула неприємна новина – вночі був «приліт» ракети. З семи ракет запущених рашистами ППО вдалося збити шість, уламки деяких і потрапили в житловий сектор. В будинку знаходилося троє маленьких діток. На щастя, ніхто не постраждав, жертв немає.

Любов, мешканка Покрову, вночі спала, коли почула свист над головою зрозуміла, що щось відбувається. Та і подумати не могла, що збита ракета зачепить і її будівлю. Приліт накоїв лиха – відбулося загорання забору, згоріло дерево, потріскалися вікна, по всьому дворі -залишки ракети.

Оперативно на надзвичайну ситуацію відреагувала місцева влада. Для усунення наслідків «прильоту» задіяно відповідні служби. Євген ЄВТУШЕНКО зауважив, що ситуація контрольована. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території району немає. Тож не нехтуйте сигналами повітряної тривоги і бережіть себе!

Раніше ми повідомляли: Подробиці обстрілів у Покрові та на Дніпропетровщині (фото)

Ракетний удар по Покрову. Ще шість ракет над Дніпропетровщиною збили наші ППО

1 Comment on "Сюжет нашої знімальної групи про сьогоднішній «прильот» у Покров (відео)"

  1. Почитал «Информатор» — все вранье. Особенно: «умер водолаз после пыток»… В это вообще может поверить только украинец. По поводу обстрелов мирных территорий. Можете верить, можете не верить. На Донбассе бандероскоты и ВСУшники (особенно в последние месяцы) сознательно обстреливают мирных граждан с целью причинения ущерба, разрешений и гибели мирных граждан и вызова недовольства. Теперь фронт идет к вам ! У вас будет то же самое ! Уже сейчас периодически, бандероскотня будет убивать украинцев, рушить их дома, с целью вызвать недовольство. ВС РФ и ополчение ЛДНР — НИКОГДА умышленно и сознательно на такое не пойдут. В конце концов НАМ ЖЕ все это придется восстанавливать !!! Мы конечно восстановим, но лучше не разрушать !

Оставьте комментарий