На Дніпропетровщині звели «з нуля» будинок для спортивних федерацій області

Новости Никополя

У Дніпрі звели «з нуля» Олімпійський будинок. Там розмістяться обласні федерації з різних видів спорту. Основні будівельні роботи вже завершені. Лишились останні штрихи всередині та благоустрій території. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Олімпійський будинок звели у Дніпрі – поряд з легкоатлетичним стадіоном та ареною для ігрових видів спорту. Тепер це єдиний ансамбль. Сучасний та зручний простір для спортсменів і тренерів», – сказав Валентин Резніченко. 

На першому поверсі буде просторий вестибюль з гардеробною зоною, кімната охорони, тренерські та роздягальні для команд. А ще – великий конференц-зал на 162 місця. Планують розмістити  й невеличку спортивну виставку.

На другому – офісні кабінети для федерації футболу та Олімпійського комітету. Під одним дахом спортсмени й тренери зможуть проводити конференції та збори, планувати підготовку до змагань.

Для людей з інвалідністю передбачили окремий заїзд та автостоянку, облаштували пандуси й санвузол.

«Акцент у будівництві – на енергоефективності. Зробили вентильований фасад, спеціальну мембранну покрівлю – термін її експлуатації понад 50 років. Система опалення регульована – залежно від температури на вулиці буде змінюватись подача тепла. Економія енергії у будівлі максимальна», – розповів заступник директора підрядної організації Олексій Ятін. 

Нині усередині Олімпійського будинку працює клінингова компанія. Підрядникам лишилося зробити останні штрихи, висадити навколо кущі та дерева.

Роботи – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Раніше ми повідомляли: Ограбление, изнасилование, убийство и поджег – подробности сегодняшней трагедии

Бросаются на все, что движется: в Никопольском раёне от зимней спячки проснулись агрессивные змеи

В Никополе мужчина скончался, переходя дорогу

 

Оставьте комментарий первым on "На Дніпропетровщині звели «з нуля» будинок для спортивних федерацій області"

Оставьте комментарий