У Нікополі поліція проводить профілактичні заходи, направлені на зниження аварійності на дорогах

Новости Никополя

За першу добу відпрацювання на території міста Нікополя правоохоронці виявили та припинили 36 порушень правил дорожнього руху.

З 11 травня на території обслуговування Нікопольського районного управління поліції розпочався комплекс профілактичних заходів, направлений на забезпечення безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності на дорогах.
Для проведення профілактичних заходів були створені додаткові патрулі з-поміж поліцейських відділу реагування патрульної поліції міста Нікополя та Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.
Так, за 11 травня поліцейські виявили 36 адміністративних правопорушеннь у сфері дорожнього руху. За керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння на водіїв складено два протоколи за ст. 130 КУпАП. За порушення правил користування ременями та мотошоломами винесено 9 постанов, 8 правопорушень виявлено за керування транспортними засобами без відповідних документів. За порушення правил проїзду світлофорів складено 5 постанов, також виявлено 3 особи, які обмеженні в керуванні транспортними засобами ,3 постанови складено на водіїв за порушення правил перевезення вантажу та інше.
Під час заходів зусилля поліцейських будуть направлені на забезпечення безпеки дорожнього руху та виявлення основних причин дорожнього транспортних пригод: керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, створення аварійної ситуації, порушення правил проїзду перехресть, порушення правил руху через залізничні переїзди, перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортними засобами, порушення ПДР пішоходами, порушення правил проїзду пішохідних переходів тощо

Оставьте комментарий первым on "У Нікополі поліція проводить профілактичні заходи, направлені на зниження аварійності на дорогах"

Оставьте комментарий