На Дніпропетровщині поліцейські контролюють дотримання мисливцями правил полювання

Новости Никополя

За 12 днів грудня правоохоронці здійснили більш ніж 20 рейдів, спрямованих на боротьбу із браконьєрством та здійсненням контролю за використанням мисливської вогнепальної зброї під час полювання, та задокументували виявлені порушення.

З другого жовтня на території Дніпропетровської області розпочався сезон полювання на фазана та сіру куріпку та з 14 листопада на зайця. З метою контролю за безпечним поводженням із мисливською зброєю на полюванні і попередження надзвичайних подій поліцейські спільно з представниками громадськості провели відповідні рейдові заходи, під час яких виявили 12 порушень громадянами строків перереєстрації мисливської зброї і один факт браконьєрства. Порушників притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 192 (порушення строків перереєстрації мисливської зброї), та ст. 85 (порушення правил використання об’єктів тваринного світу) КУпАП.

Крім того співробітники поліції вилучили 13 одиниць мисливської гладкоствольної зброї.

Також в ході відпрацювання правоохоронці викрили порушення, передбачене ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За даним фактом слідчим відділення поліції № 9 Дніпровського РУП відкрито кримінальне провадження.

Поліція нагадує: за порушення правил полювання, а також за незаконне поводження зі зброєю, передбачена відповідальність згідно чинного законодавства.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Ранее мы сообщали: Появилось еще одно видео «наезда» замминистра МВД Гогилашвили на полицейских

Повышение тарифа на воду, уничтожение пляжа, загрязнение дамбы, успехи никопольчан в спорте и моде (видео)

Никопольские правоохранители взяли с поличным тернопольского «оружейного барона»

 

 

Оставьте комментарий первым on "На Дніпропетровщині поліцейські контролюють дотримання мисливцями правил полювання"

Оставьте комментарий